Podcast

Podcast-premie for KRISERÅDET!

Nå er fire rykende ferske episoder klare. Siv Meisingset og Marianne Melfald håper dette vil oppleves nyttig for alle som jobber med beredskap og krisehåndtering, og for alle andre som synes dette er et viktig og interessant fagfelt.

 

I episode fire snakker vi om talspersonrollen. Hvorfor er fung.ass Nakstad blitt vår nye folkehelt? Retoriker Kjell Terje Ringdal forklarer. I tillegg avslører John Eckhoff, pressesjef i SAS, triks og tips som talsperson. I de øvrige tre episodene snakker vi med kommentator i DN, Eva Grinde om interessenthåndtering og Norges Bank sin ansettelse av ny oljefondsjef, beredskapsleder Ivar Konrad Lunde om proaktiv stabsmetodikk, psykolog Guri Bollingmo om det å stå i en krise over tid, og med reiselivssjef Christian Lunde om hvordan en hardt prøvet bransje jobber for å holde motivasjonen oppe.

Vi er innom Hurtigruten og Peter Northug og diskuterer hvordan tilliten utfordres i en krise, og forsøker etter beste evne å dele erfaringer og kriseråd. KRISERÅDET er vårt lille forsøk på å gjøre beredskaps-Norge litt bedre forberedt.

Vi håper du har lyst til å sjekke innom!